В Одесі відкрили ще один безпековий простір для школярів

Рятувальники розповіли, як уникнути небезпеки та як діяти у разі непередбачуваних ситуацій

Сьогодні у Одеському ліцеї N 5 відбулось відкриття “Класу безпеки” і традиційно - для перших відвідувачів перший урок. А вчителями для учнів були рятувальники та поліцейські. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Гості розповіли, як уникнути небезпеки та як діяти у разі непередбачуваних ситуацій, а ще на дітей чекали цікаві ігри, вікторини та тематичні загадки. Окрім цього, за ініціативи керівництва закладу, на урок завітав Песик Патрон, який разом із школярами повторив засвоєні знання з безпеки.

Для того, щоб заняття в Класі проходили цікаво та змістовно рятувальники передали вчителям та школярам сучасні дидактичні матеріали розроблені Дитячим фондом UNICEF та ДСНС України.

“Знаємо, що такі безпекові простори допомагають дітям краще зрозуміти рівень загрози та краще запам’ятати, як слід діяти в екстремальних умовах”, - йдеться в повідомленні ДСНС.

“Коментарі” писали, що на Одещині поліцейські разом з рятувальниками ДСНС проводять уроки безпеки для школярів. Представники спецслужб нагадали дітям правила, дотримання яких убезпечить їх від побутового травматизму, дорожніх аварій, надзвичайних пригод із вогнем, водою, вибухонебезпечними предметами, правопорушень тощо. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області.

Нагадаємо також, що поліцейські провели пізнавальні заходи для школярів Одеської області. Так, правоохоронці відвідали Гандрабурівську, Балтську та Куяльницьку школи. До деяких уроків долучилися й рятувальники та військові. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися