Оновлена схема руху на Миколаївській дорозі в Одесі: розʼяснення та нові правила (відео)

Реверсні смуги на Миколаївській дорозі працюватимуть залежно від часу доби

В Одесі впровадили нову схему організації дорожнього руху на Миколаївській дорозі. Були надані роз'яснення щодо правила для водіїв та інших учасників дорожнього руху.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Залежно від часу доби, реверсні смуги та смуги громадського транспорту будуть функціонувати у відповідних напрямках.

З 22:00 до 14:00:

  • У напрямку з Молодої гвардії до вул. 7-ма Пересипська, рух дозволено по чотирьох смугах руху. Зокрема, дві смуги працюють у реверсному режимі. Одна смуга – у загальному режимі. Крайня смуга призначена для громадського транспорту та велосипедистів. При цьому до 22:00 та після 14:00 крайньою смугою можуть користуватися й автомобілі.

З 15:00 до 21:00:

  • У напрямку від вул. 7-ма Пересипська до Молодої гвардії рух також дозволено по чотирьох смугах. А саме, дві смуги працюють у реверсному режимі. Одна смуга – у загальному режимі. Крайня смуга призначена для громадського транспорту та велосипедистів.

Звертаємо  увагу всіх учасників дорожнього руху, що відповідно до ПДР під час вимкнених реверсивних світлофорів виїжджати на реверсивні смуги  заборонено – йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що в Одесі продовжується впровадження нової схеми організації дорожнього руху на Миколаївській дорозі. Цей задум має на меті підвищення безпеки та пропускної здатності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися