Робота для чоловіків в Одесі: ТОП-5 вакансій із зарплатою до 20 тисяч гривень

Наразі в Одесі понад 6 тисяч вакансій на сайті Work.ua

Незважаючи на складну економічну ситуацію в країні, а також на майже щоденні обстріли Одещини, в регіоні достатньо велика кількість пропозицій для працевлаштування людей, які наразі знаходиться в пошуку роботи. Так, нещодавно стало відомо, що Одеський регіон знаходиться на п’ятому місці серед інших областей України за кількістю вакансій. Про це повідомили експерти кар’єрного центру компанії Jooble. Крім того, на всеукраїнському сайті з пошуку роботи Work.ua наразі є понад шість тисяч пропозицій для одеситів. “Коментарі” зібрали найактуальніші вакансії для чоловіків із зарплатою до 20 тисяч гривен.

IT спеціаліст

Відкриває ТОП-5 затребуваних професій на ринку праці в Одесі IT спеціальності. Сайт Work.ua пропонує наступні вакансії: Influence Manager (заробітня плата 18 000 – 27 000 грн), консультант з програмного забезпечення у call-центр ( зарплата 11 800 – 22 000 грн), а також PPC-фахівець, інтернет-маркетолог ( 30 000 – 45 000 грн). Загалом середня зарплата за категорією "IT, комп'ютери, інтернет" в Одесі.

Бухгалтер

Наразі в Одесі великим попитом користуються вакансія “Бухгалтер”. На сайті Work.ua є понад 200 ріноманітних пропозицій. Середня зарплата 19 тисяч гривень. За ці кошти у ваші обов'язки буде входити: 

- ведення обліку фінансово-господарської діяльності компанії — обслуговуючого кооперативу, неприбуткової організації.

- контроль за відповідністю вимогам законодавства.

- підготовка фінансової звітності та податкової звітності.

- взаємодія з банками, контролюючими органами та іншими сторонами

Менеджер з продажу 

Менеджери з продажу потрібні в усі компанії, які займаються реалізацією своїх товарів або послуг. Саме тому попит на дану позицію буде великий, як і конкуренція. За місяць роботи пропонують від 12000 до 36000 грн.

Продавець-консультант

Заробітна плата продавців-консультантів варіюється від 11 тисяч гривень до 21 тисячі. Все залежить від місця роботи. Так, в Одесі середня зарплата продавця - 15 000. За інформацією Work.ua наразі в Одесі є 574 вакансії.

Охоронник

Від кандидатів на посаду охоронця в першу чергу вимагають порядності та відповідальності, а також уміння спілкуватися з людьми. Станом на початок жовтня поточного року на сайті з пошуку роботи понад 100 вакансій на цю позицію. Середня заробітна плата - 10500 грн. 

Раніше “Коментарі” писали, що ринок праці в Одесі потроху почав приходити до ладу. Втім знайти роботу з високооплачуваною зарплатою - завдання не з легких. Журналісти “Коментарів” зібрали інформацію щодо актуальних вакансій в місті та області, а також дізналися, яка середня зарплата в регіоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися