Отримуйте гроші щодня: ТОП-5 вакансій зі щоденною оплатою в Одесі

Наразі в Одесі понад десятки вакансій з щоденною оплатою на сайті Work.ua

Робота з щоденною оплатою, це найкращий варіант для тих, хто не може чекати до кінця місяця. Так, в Одесі існує безліч вакансій із щоденними виплатами. Наприклад, продавці, різноробочі, кур'єри та ще багато фахівців. “Коментарі” дізнатися чи вигідно отримувати зарплату щодня та скільки ж в середньому заробляють люди, які віддають перевагу “живим грошам”. 

Кур’єр

В сайтах з пошуку роботи десятки пропозиції з щоденними виплатами заробітної плати. Одна із найпопулярніших позицій на ринку праців Одесі - це кур’єр. За інформацією сайту Work.ua середня зарплата кур'єра в Одесі 16000 грн. За одну зміну пропонують 600 гривень. Тобто, ваша заробітна плата залежить тільки від вас. Скільки пропрацював, скільки і отримав. 

Різноробочий

Різноробочий-підсобник може заробити за місяць від 11 до 20 тис грн, тобто на день його зарплата становитиме 500 грн. Працювати потрібно 8 годин. Що потрібно буде робити – обіцяють розповісти телефоном.

Пакувальник 

Вакансія “Пакувальник” вимагає від кандидата уважності та витривалості, адже зміни можуть бути довгими. В Одесі пропонують до 20 тисяч гривень на місяць. Деякі роботодавці пропонують 1200 гривень за одну зміну. 

Помічник у веденні особистої сторінки

Помічник у веденні особистої сторінки у соціальній мережі може заробити у  Одесі до 15 тис грн на місяць. Оплачувати працю обіцяють щодня. Готові розглянути кандидатів без досвіду, але очікують жаги до навчання та працьовитості. 

Вантажник 

В середньому вантажники отримують 15-17 тисяч гривень. Втім, все залежить від відпрацьованих змін та кількості годин. Роботодавці пропонують в день 700 гривень. 

“Коментарі” писали, що незважаючи на складну економічну ситуацію в країні, а також на майже щоденні обстріли Одещини, в регіоні достатньо велика кількість пропозицій для працевлаштування людей, які наразі знаходиться в пошуку роботи. Так, нещодавно стало відомо, що Одеський регіон знаходиться на п’ятому місці серед інших областей України за кількістю вакансій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися