В Одесі патрульні нагадують водіям, як потрібно їздити у негоду

В патрульній поліції регіону водіїв закликають бути дуже уважними, обережними

В Одесі інспектори патрульної поліції нагадали водіям, що коли керманичі сідають за кермо обов’язково повинні зважати на погодні умови під час руху. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Під час дощу та туману:

- не забувайте користуватися ременями безпеки;

- дотримуйтесь безпечної дистанції та не здійснюєте різких маневрів; 

- не перевищуйте швидкість;

- рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями;

- пам’ятайте, що в сильний дощ краще зупинитися та перечекати негоду. Під час зупинки обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію.

“Шановні пішоходи, за умов недостатньої видимості, а особливо з настанням сутінок, обов’язково виділяйте себе на дорозі за допомогою світловідбиваючих елементів”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що завтра 9 жовтня вночі та вранці на Одещині очікується вітер північно-західний, пориви 15-17 м/с. Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів

“Коментарі” також писали, що в Одеській ОВА повідомили, що відтепер з 10:00 години до 18:00 години заборонено рух транспортних засобів вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 тонн на ВСІХ автомобільних дорогах Одещини.

Нагадаємо, що літом в Одесі був деревопод. Як зазначають комунальники вітром повалено 73 дерева, за половину сьогоднішнього дня - вже отримано 29 заявок. Причина - шторм на Одещині. Спеціалісти повідомили, що з повалених дерев дуже багато великих екземплярів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися