В Одеській області з'явилися спеціальні рейдові групи для контролю за дотриманням карантину

Поліцейські і представники органів влади будуть контролювати дотримання протиепідемічних обмежень

В Одеській області створені спеціальні рейдові мобільні групи для контролю за дотриманням карантинних вимог. До їх складу входять поліцейські і представники органів влади. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

За рівнем небезпеки більшість населених пунктів Одеської області опинилися в "помаранчевій" зоні - Одеса, Балта, Білгород-Дністровський, Чорноморськ, Подільськ, Южне, а також Ананьївський, Арцизький, Білгород-Дністровський, Біляївський, Болградський, Великомихайлівський, Захарівський, Ізмаїльський, Кілійський, Кодимський, Любашівський, Миколаївський, Окнянський, Ренійський, Роздільнянський, Тарутинський і Ширяївський райони.

Разом з тим, в Одеській області є і регіони з високим - "червоним" рівнем небезпеки. До них віднесені міста Біляївка, Ізмаїл та Теплодар, а також Балтський, Березівський, Іванівський, Лиманський, Овідіопольський, Подільський, Савранський, Саратський і Татарбунарський райони.

За минулу добу мобільні групи вже провели близько 40-ка рейдів по торговим установам і закладам громадського харчування. Перевірка показала, що майже кожен другий суб'єкт господарювання під час роботи не дотримується встановлених норм карантину. На правопорушників склали 17 протоколів за ст.44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що тягне за собою накладення штрафу на громадян у розмірі від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян .

Поліцейські відзначили, що контроль за дотриманням протиепідемічних обмежень буде проходити постійно, поки не мине загроза коронавірусу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися