Як дізнатися поштовий індекс в Одесі: інструкція

Поштовий індекс можна дізнатися онлайн

Загалом у галузі поштових перевезень поштовий індекс є важливим компонентом адреси, оскільки допомагає детально спланувати маршрут. Майже 120 країн користуються поштовим індексом. Звичайно, що їх формат відрізняється залежно від країни. Втім, “Коментарі” дізналися, як оперативно та зручно дізнатися свій поштовий індекс одеситам та гостям міста. Адже у сучасних реаліях індекс потрібен навіть для оформлення документів, наприклад статусу ВПО. 

Перше, що потрібно зробити, це скористатися офіційним сайтом "Укрпошти". Саме тут за декілька кліків можна дізнатися усю необхідну вам інформацію. Зазначимо, що для точного визначення поштового індексу в великих населених пунктах рекомендуємо вибрати вулицю зі запропонованого списку. Далі потрібно ввести та вибрати назву вулиці та номер будинку, а потім - натиснути "знайти". Відзначимо, що заповнювати форму необхідно лише українською. 

Раніше “Коментарі” писали, що "Укрпошта" успішно провела аукціон для продажу нежитлової будівлі, розташованої біля залізничного вокзалу в Одесі. Аукціон відбувся і став третьою спробою продати цю будівлю. Про це повідомили у системі "Прозорро. Продажі".

Нагадаємо, що в Одесі відбулося спецпогашення марки "Україна-мати", яка присвячена 32-й річниці Незалежності України. До урочистого гасіння доєднався і заступник голови Одеської обласної військової адміністрації Борис Волошенков. Авторкою художньої інтерпретації стала Зінаїда Кубар. Жінка зобразила монумент "Батьківщина-мати" з українським гербом на щиті та червоним намистом на шиї.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися