В Одесі відновили систему електричних підйомників для людей з інвалідністю

Вісім платформ розташовані у комплексі підземних переходів біля Залізничного вокзалу

Сьогодні стало відомо, що працівники комунальники завершили роботу з відновлення системи електричних підйомників для людей з інвалідністю. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Наразі, всі вісім платформ, що розташовані у комплексі підземних переходів біля Залізничного вокзалу, працюють. У якості тестувальника системи було запрошено громадського діяча Олега Соколова, який дав роботі комунальників високу оцінку.

“Дуже важливо, що люди, які приїдуть до нашого міста, зможуть дати собі раду, дістатися з вокзалу на Пушкінську, на Пантелеймонівську, на Куликове поле, підйомники зручні, все працює”, - зауважив Олег Соколов.

На сьогодні система працює у тестовому режимі, фахівці будуть продовжувати спостерігати за експлуатацією підйомників і, за потреби, вносити необхідні корективи.

“Коментарі” писали, що на минулих вихідних в Одесі відбулася вже шоста перевірка громадського транспорту для людей з інвалідністю. Інспекцію по місту традиційно проводить депутат міської ради Олексій Асауленко та Олег Соколов.  Так, цього разу перевірка відбулася на останній зупинці 242 маршрута компаній “Північтранс” та 168 маршрут, який обслуговує два перевізника “Турист” та “Кіностудія”.

Нагадаємо, що в Одесі провели перевірку доступності медичних закладів Київського та Хаджибейського (Малиновського) районів. Це було зроблено в рамках системної роботи над створенням безбар'єрного простору в місті. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися