На Одещині ДСНС викрили шістьох паліїв сухої рослинності: подробиці

Наразі складено 6 адміністративних протоколів

На території Березівського району співробітники виявили шість порушників законодавства України. Як зазначили пожежники, правопорушники нехтували всіма попередженнями щодо заборони розведення відкритого вогню, спалювали побутове сміття та залишки сухої рослинності, розвівши багаття та залишивши його без нагляду.

Крім того, в ДСНС повідомили, що під час ліквідації пожежі в селі Ганно-Петрівка, яка виникла внаслідок недбалого ставлення жінкою до власної безпеки та безпеки оточуючих, травмовано людину.

“За фактом порушень складено 6 адміністративних протоколів за статтями 175 та 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, які передбачають відповідальність у вигляді штрафу на суму від 1700 до 6120 гривень”, - йдеться в повідмоленні ДСНС.

“Коментарі” писали, що загоряння сухої рослинності стали серйозною проблемою на території Одещини протягом літа та осені. За одну добу 28-29 вересня вогнеборці ДСНС ліквідували 58 пожеж на площі близько 46 гектарів. 

“Коментарі” також повідомляли, що вранці 23 вересня о 8:25 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у будівлі на вулиці Садова в Одесі. Вогонь охопив двоповерхову будівлю ресторану “Котелок”.  

Нагадаємо, що ввечері 26 вересня о 23:17 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку в селі Миколаївка Одеського району. Вогонь охопив дах житлового будинку.   

Також зазначимо, що в Одесі 27 вересня відбувалося ліквідування двох пожеж, які виникли на відкритій території. Одна з пожеж виникла у Київському районі міста, а інша в Пересипському.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися