На Одещині знайшли тіло загиблого моряка: яка причина смерті

Тіло чоловіка знайшов старший помічник капітана судна

Наразі в ЗМІ поширюється інформація щодо смерті боцмана в Ізмаїлі. Так, за інформацією журналістів Бессарабія INFORM, на якірній стоянці на річці Дунай старший помічник капітана знайшов тіло загиблого моряка. Подія сталася близько 10 години ранку. Загиблого боцмана знайшли всередині приміщення на будівництві судна “Татарбунари”. Одне із припущень щодо причини смерті 74-річного моряка - це падіння з трапа. 

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події. Поліцейські зазначили, що наразі встановлено, що тіло мешканця Ізмаїла знаходилося на сходах поблизу аварійного виходу, який веде на корму судна. Водночас, ніяких ознак насильницької смерті під час зовнішнього огляду виявлено не було. Наразі тіло моряка направили на експертизу для встановлення причини смерті.

Раніше “Коментарі” писали, що прикордонники на річці Дунай врятували члена екіпажу судна під прапором Німеччини. В ніч проти 15 червня вони врятували від утоплення моряка поблизу міста Кілія. Про це повідомляє Ізмаїльський прикордонний загін. Старший механік буксира випадково випав за борт у воду і його почало зносити вниз за течією. Крик людини про допомогу почув прикордонний наряд.

Нагадаємо також, що 67-річний капітан теплоходу раптово помер на робочому місці. Про це повідомляють правоохоронці міста Ізмаїл. Причина смерті - невідома. Тіло моряка знайшли у його каюті робітники персоналу. Вони одразу подзвонили судовому агенту. Як виявилось, ознак насильницької смерті виявлено не було, тому тіло направили до установи судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися