Капітан теплоходу помер під час виконання робочих обов’язків

Медична експертиза не підтвердила ознак насильницької смерті: слідство триває

67-річний капітан теплоходу раптово помер на робочому місці. Про це повідомляють правоохоронці міста Ізмаїл. Причина смерті - невідома. Тіло моряка знайшли у його каюті робітники персоналу. Вони одразу подзвонили судовому агенту. Як виявилось, ознак насильницької смерті виявлено не було, тому тіло направили до установи судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. 

За попередньою інформацією, капітан - одесит.  Його колеги розповіли, що він ніколи не скаржився на стан здоров’я і на обліку в лікарів не перебував.

Раніше “Коментарі” писали, що екіпаж буксира “Ігор Момот” УДП нагороджений за високий рівень виконання свого рейсового завдання. З метою привітати команду та обговорити важливі питання, було проведено зустріч з капітаном Олександром Боруцьким. Про це повідомляє Українське Дунайське пароплавство. Команда “Ігоря Момота” стала першою в УДП, хто взяв участь у впровадженні системи моніторингу та контролю витрат палива. Додатково на буксирі було встановлено мобільний інтернет Starlink та систему відеоспостереження. Команда допомогла фахівцям успішно налаштувати та перевірити ці системи.

Крім того, нагадмаємо, що за останній тиждень кількість вагонів в напрямку портів Великої Одеси збільшилась. Про це повідомив заступник директора департаменту комерційної роботи АТ “Укрзалізниця” Валерій Ткачов. В напрямку портів Великої Одеси рухається 2663 вагони із зерновими вантажами, що на 10% більше ніж раніше. Втім, черга вагонів з зерном в напрямку порту Ізмаїл навпаки зменшилася на -290 вагонів або -13,4%.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися