В Одесі затримали 20-річного наркоторговця: що загрожує хлопцю

Йому загрожує позбавлення волі з конфіскацією майна

Одеські поліцейські затримали чоловіка з іншої області за підозрою у незаконному збуті наркотичних засобів. Правоохоронці викрили правопорушника “на гарячому”. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Як відомо, 20-річний хлопець продавав одеситам свій товар, в той момент, коли його викрили правоохоронці.За результатами проведених криміналістами,  у згортках містився канабіс – особливо небезпечний наркотичний засіб. Речові докази правоохоронці скерували на експертизу. Також у молодика вилучили мобільний телефон з інформацією, що підтверджує його протиправну діяльність.

“За наявності достатніх доказів слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокурорів Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили правопорушнику про підозру у скоєнні злочину, що кваліфікується за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За незаконне придбання, зберігання з метою збуту та незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинені повторно, правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна”, - розповів заступник начальника територіального підрозділу поліції Олег Зощук.

“Коментарі” писали, що подільські поліцейські викрили у незаконних оборудках з наркотиками 32-річного жителя Роздільнянського району. При перевірці на блокпосту правоохоронці знайшли десять згортків із кристалічною речовиною білого кольору та один згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на канабіс. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися