INGRAD Development Group дарує своїм клієнтам знижку від 1% до 10% при покупці квартири в ЖК «Калейдоскоп»

Бажаючі придбати квартиру в ЖК «Калейдоскоп» на Таїрова зможуть самі визначити розмір своєї знижки

На честь старту продажів компанія INGRAD Development Group дарує всім своїм клієнтам можливість отримати знижку від 1% до 10% на квартири з ремонтом в житловому комплексі "Калейдоскоп", який будується в даний момент на ж / м Таїрова в Одесі.

Будь-який клієнт, який прийде до відділу продажів за своєю майбутньою квартирою, при 100% -ної передоплати отримає можливість взяти участь в безпрограшному розіграші знижок на своє житло - від 1% до 10% від повної вартості!

Відділ продажів ЖК "Калейдоскоп" розташований за адресою: проспект Небесної сотні / вул.Будівельників.

Таким чином ви можете придбати не просто квартиру, а й самі визначити розмір своєї знижки.

Додамо, що тим клієнтам, хто любить виділятися і хоче запам'ятати кожен крок ремонту своєї квартири, компанія INGRAD Development Group пропонує замовити власне планування квартири на свій смак або запропонувати свій варіант ремонту мрії. Так кожен з клієнтів зможе знайти собі житло, яке буде відповідати його бажанням і стилю життя.

Нагадаємо, що в двосекційному 7-поверховому житловому комплексі "Калейдоскоп" клубного типу - 120 комфортних квартир площею від 35 до 129 квадратних метрів. 43 паркомісця з зарядкою під електрокари, а на даху - 1300 квадратних метрів зеленої лаунж-зони.

Крім того, всі квартири пропонуються покупцям з вбудованою кухнею з варильною поверхнею, витяжкою, духовою шафою, з кондиціонерами в кожній кімнаті, з металопластиковими енергозберігаючими вікнами, броньованими дверима, повністю обладнаної ванною кімнатою і двоконтурним газовим котлом.

При цьому вартість квадратного метра з ремонтом становить всього 850 $ кв.м.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися