В Одесі працює Центр реабілітації: хто може отримати допомогу

Центр реабілітації в Одесі займається психологічною підтримкою

Психологічна підтримка і допомога зараз дуже потрібна не тільки тим, хто повертається з фронту, а ще членам їхніх родин і тим, хто пережив окупацію і серйозні обстріли. В одесі наразі психологічну підтримку надає Центр реабілітації.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Одеса розповіла практичний психолог, завідувач відділення психолого-педагогічної корекції Українського медичного Центру реабілітації матері та дитини МОЗ України Оксана Александрійська.

“Ми почали працювати з тими, хто повертається з фронту і членами їхніх сімей. Наша програма триває 21 день і складає повне обстеження організму, а також роботу з вузькопрофільними спеціалістами – психіатрами, кардіологами, психологами і іншими. Людям досі важко звертатися до психологів і психіатрів, але зараз той самий момент, коли це дуже потрібно суспільству”, – зазначила психолог.

Адреса Центру реабілітації матері та дитини МОЗ України Одеса, Маріїнська вулиця, 2. Телефон 048 793 56 09.

“Коментарі” писали, що в Одесі можна безоплатно отримати кваліфіковану психологічну допомогу в усіх Центрах первинної медико-санітарної допомоги міста. Проект реалізований в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я “Ти як?”. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Нагадаємо, що в Міській клінічній лікарні №10 планується відкриття сучасного реабілітаційного відділення для військових на 30 ліжок. Крім того, в планах також створення реабілітаційних відділень в лікарнях №1 та №11. Про це повідомили в Одеській міській раді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися