В одному із районів Одещини виявили понад 50 нетверезих водіїв на кермом протягом місяця

За скоєне їм загрожують чималі штрафи та позбавлення права керування транспортними засобами

Протягом місяця поліцейські Білгород-Дністровського району викрили 57 громадян, які керували транспортними засобами у стані сп’яніння. Правоохоронці зазначили, що деякі водії напідпитку допустили аварії та інші правопорушення. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Як зазначили в поліції, правопорушники віком від 18 до 66 років. Крім того, семеро із них були викриті за кермом у нетверезому стані вже вдруге протягом року. А дії п’яти водіїв призвели до ДТП. 

До прикладу, двоє водіїв 25-ти та 42-х років із селища Сергіївка та села Забари на легкових автомобілях в’їхали у придорожній відбійник та опору електромережі. 39-річний житель Білгорода-Дністровського на мопеді виїхав з дороги у кювет. 48-річний житель села Привітне на легковику здійснив зіткнення з іншим легковиком. А 51-річний житель села Петрівка на мотоблоці заїхав у натовп людей на автобусній зупинці. В результаті аварії,  ніхто не постраждав.

“Адміністративні матеріали правоохоронці вже скерували до суду”, - зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

“Коментарі” писали, що поліцейські затримали 34-річного жителя Білгород-Дністровського району, який п’яним сів за кермо, наїхав на пішохода та втік. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо також, що вчора вранці на автодорозі, яка сполучає Платонове та Кропивницький, у Подільському районі, що на Одещині сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинуло двоє людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися