В Одесі діти втекли від батьків після сварки: подробиці конфлікту

Поліцейсьі з'ясували, що батьки під час сварки застосовують до них фізичну силу

Одеські поліцейські розшукали та повернули додому двох дітей. 12-річні хлопчик та дівчинка посварилися із батьками та вирішили втекти з дома. Протягом доби вони гуляли містом. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Так, декілька днів тому до правоохоронців звернулися батьки дівчинки. Вони розповіли, що їх дитина та син сусідів втекли з дому. Поліцейські одразу вирушили на пошуки дітей. 

Наступного ранку на території міського автовокзалу пропаж знайшли. Спочатку підлітки злякались правоохоронців та почали втікати, а згодом повідомили їм, що не повернулись додому через сварку з батьками, які час від часу застосовують до них фізичну силу.

Як з’ясували згодом, сімʼя дівчинки перебуває на профілактичному обліку кривдників. Родина хлопця у поле зору поліції та соціальної служби не потрапляла. Незважаючи на неодноразові втечі юнака, до правоохоронців його батьки ні разу не зверталися, а шукали сина самотужки.

“Наразі поліцейські вирішують питання щодо притягнення батьків до адміністративної відповідальності за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обовʼязків щодо виховання дітей) та ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що сьогодні в Одесі під час патрулювання вулиці Балківської, увагу поліцейських привернули троє дітей, які знаходилися на одній з автозаправних станцій. Діти були без нагляду дорослих, виглядали розгублено та мали неохайний зовнішній вигляд. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися