На Одещині сталася смертельна аварія: водій загинув, дитина травмувалася

Наразі встановлюються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди

Наразі поліцейські розслідують обставини ДТП у Білгород-Дністровському районі. Внаслідок аварії загинув водій легковика. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Аварія вчора у селі Зоря Саратської територіальної громади. Поліцейські попередньо встановили, що 36-річний житель села Михайлівка, керуючи легковим автомобілем “ВАЗ”, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з тягачем “Renault Premium” під керуванням 26-річного жителя Київщини. В результаті зіткнення, водій легковика загинув на місці, а його 11-річного сина, який також знаходився в салоні, госпіталізували до місцевої лікарні з відкритими переломами ноги.

Водія тягача перевірили на стан сп'яніння - він був тверезий.

“Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. В рамках розпочатого провадження поліцейські помістили автомобіль на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Триває слідство, встановлюються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди”, - прокоментував начальник відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

“Коментарі” писали, що внаслідок ДТП, яке відбулося на трасі Одеса – Рені, від отриманих травм загинула жінка. Її чоловіку, який був за кермом автомобіля та допустив зіткнення із вантажівкою загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися