На Одещині судитимуть чоловіка, який принижував свою дружину

Йому загрожує до двох років позбавлення волі

Правоохоронці повідомили про підозру жителю Березівського району за домашнє насильство відносно цивільної дружини. Йому загрожує до двох років позбавлення волі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, за попередньою інформацією поліцейських, п’яний 33-річний чоловік систематично принижував та словесно ображав свою дружину. Після кожного конфлікту потерпіла викликала правоохоронців, які за вчинення домашнього насильства складали відносно кривдника адміністративні матеріали, потім проводили профілактичні бесіди. Водночас, правоохоронці попереджали чоловіка, що він може понести кримінальну відповідальність, якщо не змінить поведінку. 

Суд неодноразово призначав правопорушнику покарання у вигляді штрафу. Однак на шлях виправлення він так і не став.

“На підставі зібраних доказів слідчі під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у домашньому насильстві, а саме в умисному систематичному вчиненні психологічного насильства щодо особи, з якою винний перебував у сімейних відносинах, що призвело до психологічних страждань та погіршення якості життя потерпілої. За це правопорушення чоловіку загрожує покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до двох років”, - розповіла старша слідча відділення поліції № 1 Березівського районного відділу поліції Оксана Фіткаленко.

“Коментарі” писали, що на Одещині чоловік знущався з жінки, виганяв її з будинку і загрожував фізичними ушкодженнями, особливо коли розмова заходила про його алкогольну залежність і безробіття. За такі дії йому загрожує до двох років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися