На Одещині викрили чоловіків, які поштою збували наркотичні речовини

За скоєне зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна

На Одещині правоохоронці припинили діяльність злочинної групи, яка займалася незаконним збутом особливо небезпечних наркотичних засобів.  Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, за інформацією правоохоронців, двоє жителів Одещини 18-ти та 26-ти років налагодили канал незаконного придбання та збуту канабісу. Щоб продавати свій товар, правопорушники  використовували послуги одного з поштових операторів. А гроші від кліентів отримували на картку. Також наркотичні засоби чоловіки реалізовували при безпосередній зустрічі з “клієнтами” та отримували готівку на руки.

Поліцейські затримали обох правопорушників відразу після збуту червової партії “товару”. На місці у зловмисників вилучили майже 50 грамів наркотичного зілля та 11 тисяч гривень, отримані за його реалізацію.

"За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі поліції повідомили фігурантам про підозру у придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечного наркотичного засобу, зокрема повторно, за попередньою змовою групою осіб. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави розміром 460 тисяч гривень кожному", - повідомила начальник відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого управління ГУНП в Одеській області Віоріка Фінікова.

Нагадаємо, що подільські поліцейські викрили у незаконних оборудках з наркотиками 32-річного жителя Роздільнянського району. При перевірці на блокпосту правоохоронці знайшли десять згортків із кристалічною речовиною білого кольору та один згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на канабіс.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися