В Одеській області показали, у яких умовах будуть жити військовослужбовці-контрактники

Тепер у контрактників буде комфортабельний гуртожиток з мікрохвильовками на кухні і диванами в коридорах

У місті Білгород-Дністровський Одеської області здали в експлуатацію новенький гуртожиток для військовослужбовців-контрактників. Про це повідомляє інформаційне агентство Міноборони "Армія Inform".

У гуртожитку блочного типу, який побудували за новим проектом, можуть жити 120 військовослужбовців. Кожен блок розрахований на п'ять осіб і має окремий санвузол з туалетом, душовою та умивальником. Простору кухню заповнили різною технікою: електроплитами, холодильниками, мікрохвильовими печами. У світлих і просторих житлових кімнатах стоять сучасні ліжка, шафи, столи і стільці, а в коридорах - дивани.

picture

picture

picture

Автор фото: Inform Армія

"Дуже зручно, що гуртожиток побудовано безпосередньо на території частини. Раніше, коли я жив на квартирі у Білгороді-Дністровському, доводилося витрачати багато часу на дорогу. Тепер моє житло знаходиться поряд з казармою мого підрозділу", - розповідає кулеметник роти охорони Микола Бахмутян.

Командир військової частини Сергій Сергєєв заявив, що після здачі гуртожитку в експлуатацію у них помітно збільшилася кількість бажаючих укласти контракт на службу в частині. Підрозділ базується за містом, тому охочих служити було не так вже й багато.

"Тепер ми маємо більший вибір бажаючих служити у нас. Що стосується оплати за проживання, то вона в рази менше тих коштів, які раніше військовослужбовцям доводилося витрачати на житло за наймом", - розповів командир частини.

Як раніше писав "Коментарі", ВСУ готуються до розведення сил в Петровському.


Джерело: https://armyinform.com.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися