На Одещині вантажний тягач наїхав на “Volkswagen”: є постраждалі

Внаслідок автопригоди двоє громадян отримали тілесні ушкодження

Поліцейські розслідують обставини ДТП з постраждалими на автошляху Київ-Одеса. Аварія сталася вчора, 16 жовтня неподалік села Демидівка Любашівської селищної громади. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За попередньою інформацією правоохоронців, 27-річний водій вантажного тягача “DAF” їхав у напрямку Києва. Коли водій повертав, він не переконався  у безпеці виконання маневру і зіткнувся із легковим автомобілем “Volkswagen Touran”. Унаслідок ДТП постраждало двоє людей: пасажирка та водій легковика. Лікарі діагностували у 60-річної жінки перелами  ребер та плечової кістки, госпіталізували, а 55-річному чоловікові рекомендовано амбулаторне лікування.

Перевірка водіїв на стан сп’яніння показала, що обидва були тверезими.

“Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють всі обставини події, в рамках розпочатого кримінального провадження призначена низка експертиз. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що сьогодні вранці близько 9-ї години ранку біля села Великий Дальник на трасі Одеса-Рені сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення двох автомобілів один з водіїв загинув. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Нагадаємо, що вранці 11 жовтня на автодорозі, яка сполучає Платонове та Кропивницький, у Подільському районі, що на Одещині сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинуло двоє людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися