ЖК "Калейдоскоп" дарує своїм клієнтам додаткові метри

Акція приурочена до старту продажів

У похмурому і сірому листопаді компанія INGRAD Development Group дарує всім своїм клієнтам - покупцям квартир в споруджуваному житловому комплексі "Калейдоскоп" на Таїрова - по-справжньому яскраві п'ятниці!

Акція "Яскраві п'ятниці", приурочена до старту продажів, означає, що будь-яка людина, яка прийшла до відділу продажів ЖК "Калейдоскоп", який розташован за адресою: проспект Маршала Жукова, 113 / вул. Будівельників, при 100% -й передоплаті отримає в подарунок зручну і простору комору. Таким чином, купуючи квартиру, кожен клієнт абсолютно безкоштовно стане власником додаткових метрів до своєї житлоплощі!

При цьому не важливо, яку квартиру ви купуєте - 1, 2-х або 3-х кімнатну - цей приємний бонус призначений для всіх без винятку клієнтів.

Відзначимо, що дана акція діє виключно по п'ятницях! Її найближчі дати: 13, 20 і 27 листопада.

У всі ж інші дні у відділі продажів житлового комплексу "Калейдоскоп" діє акція "Вибери сам свою знижку!". Будь-який клієнт, який прийде до відділу продажів за своєю новою квартирою, візьме участь в безпрограшному розіграші знижок на своє житло - від 1% до 10% від повної вартості! У скляній кулі, яка встановлена в відділі продажів, знаходяться запечатані конверти з різними сумами знижок - майбутнім власникам квартир залишається тільки простягнути руку і власноруч вибрати розмір своєї знижки. При цьому абсолютно не важливо, чи вносить клієнт 100% -у передоплату, або тільки початковий внесок.

У двосекційному 7-поверховому житловому комплексі "Калейдоскоп" клубного типу - 120 комфортних квартир площею від 35 до 129 квадратних метрів. 43 паркомісця з зарядкою під електрокари, а на даху - 1300 квадратних метрів зеленої лаунж-зони. Вартість квадратного метра з ремонтом становить всього 850 $ кв.м.

Всі квартири пропонуються покупцям з вбудованою кухнею з варильною поверхнею, витяжкою, духовою шафою, з кондиціонерами в кожній кімнаті, з металопластиковими енергозберігаючими вікнами, броньованими дверима, повністю обладнаною ванною кімнатою і двоконтурним газовим котлом.

Прибудинкова територія житлового комплексу з продуманими зонами відпочинку і ландшафтним дизайном закрита від сторонніх, і, що важливо, слідуючи концепції "двір без автомобілів", а значить, вам не доведеться переживати за дітей. Тим більше, що для маленьких мешканців "Калейдоскопа" там облаштують сучасну дитячу зону з пісочницею, гойдалками та гірками, а для старших дітей і дорослих - спортивні майданчики, щоб завжди бути в формі.

Здача будинку в експлуатацію запланована на другий квартал 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися