В Одесі помер Сергій Гладков: коли відбудеться прощання з актором

Причину смерті наразі не відомо, але зі слів близьких, Гладков переносив важку хворобу.

Сьогодні стало відомо, що “чоловік з вусами” із шоу "Село дурнів" помер на 61 році життя. Про смерть Сергія Гладкова повідомили у Facebook проєкту “Каламбур”. Зазначимо, що причина смерті - невідома, але деякі інтернет ресурси зазначають, що актор в останні роки сильно хворів. 

Прощання з артистом відбудеться в суботу, 21 жовтня в Одесі, на Середньофонтанській, 30.

Актор народився у Харкові, однак на навчання він подався до Одеси, де закінчив Одеський політехнічний інститут, факультет машинобудування та робототехніки. Ще під час студентських років почав створювати перші клоунські проекти. Згодом закінчив курси режисури і пантоміми. Спробував себе у ролі режисера-постановника студентських вистав.

Сергій Гладков грав безліч ролей у шоу: Мужика в "Селі дурнів", Невдаху в рубриці "Бар Каламбур", у "Залізному капутi" — Дранкеля, а в "Крутому піку" — диспетчера і "незрівнянну міс Мурпл у ролі міс Бурпл". Останнім часом Гладков працював як звукорежисер і сценарист над створенням багатьох фільмів і серіалів. Повідомляється, що останніми роками актор жив в Одесі.


Раніше “Коментарі” писали, що в лікарні помер визволитель острова Зміїний. Причиною смерті головного корабельного старшини Романа Борщу стала атака російських окупантів півдня Одещини. Про це повідомив мер Кілії В’ячеслав Чернявський.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися