В Одесі дітки-переселенці завітали до мобільного класу безпеки

Малеча тренувались як безпечно переходити вулицю

Сьогодні в Одесі до Дитячої точки UNICEF прибув Мобільний клас безпеки.Першими відвідувачами стали дітки - переселенці, які через російську агресію змушені були залишити рідні домівки. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.
Бажаючих дітлахів побувати у такому незвичайному автомобілі виявилось чимало, адже тут стільки всього пізнавального та цікавого для отримання знань з безпечної поведінки . У мобільному класі, в ігровій формі, рятувальники та поліцейські навчали як діяти у разі виникнення небезпек різного характеру. А далі - активна частина заходу - дітлахи відпрацьовували отримані знання на практиці.


В ДСНС зазначили, що протягом заходу діти тренувались як безпечно переходити вулицю, в’язати рятувальні вузли та гасити умовну пожежу, а все це діти змогли зробити пройшовши “Смугу перешкод”, яка йде в комплекті із мобільним Класом безпеки.

“Дітки не лише зарядились позитивними емоціями та отримали нові знання, а і стали маленькими друзями рятувальників та поліцейських”, - написали в ДСНС.
“Коментарі” писали, що до Головного управління ДСНС в Одеській області прибув мобільний клас безпеки - автомобіль, який укомплектований усім необхідним для якісного та доступного навчання дітей правилам безпеки. Про це повідомили в Силах оборони півдня України.
Нагадаємо, що на Одещині набирає обертів Всеукраїнський проєкт “Клас безпеки” для школярів. Так, цього тижня додався ще один. В Одеському ліцеї “Михайлівський” відбулося урочисте відкриття ще одного класу безпеки. 

“Коментарі” повідомляти, що на Одещині з початком нового навчального року відкрилися ще два класи безпеки. Спеціалізовані кабінети розташовані в Тарутинському та Березинському ліцеях Тарутинської селищної громади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися