На Одещині відкрили понад 200 класів безпеки для дітей

На відкриття кожного "Класу безпеки" завітали рятувальники і проводили як теоретичні так і практичні занняття

В ДСНС повідомили, що наразі на Одещині продовжується відкриття  “Класів безпеки”. Фахівці розповіли, що станом на 21 жовтня агалом відкрито 279 класів. Зокрема, на цьому тижні нові безпекові простори зʼявилися в Білгород-Дністровському, Подільському та Одеському районах. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Співробітники ДСНС підкреслили, що кожег з "Класів безпеки" поділений на тематичні зони щодо небезпек різного характеру для кращого засвоєння знань учнями щодо правил безпеки життєдіяльності.

На відкриття кожного "Класу безпеки" завітали рятувальники і проводили як теоретичні так і практичні занняття з дітлахами по правилам безпеки.

Також кожен безпековий простір оснащенний поліграфічною продукцією, стендами, макетами і взагалі всім необхідним, щоб учні мали змогу закріпити найважливіші знання в цікавій та ігровій формі. Незважаючи на війну, Повітряні тривоги - співробітники ДСНС продовжують активно навчати підростаюче покоління життєво необхідним правилам заради нашого спільного безпечного майбутнього.

Раніше “Коментарі” писали, що до Головного управління ДСНС в Одеській області прибув мобільний клас безпеки - автомобіль, який укомплектований усім необхідним для якісного та доступного навчання дітей правилам безпеки. Про це повідомили в Силах оборони півдня України. 

Нагадаємо, що на Одещині набирає обертів Всеукраїнський проєкт “Клас безпеки” для школярів. Так, цього тижня додався ще один. В Одеському ліцеї “Михайлівський” відбулося урочисте відкриття ще одного класу безпеки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися