На минулому тижні на Одещині народилося майже 200 дітей: деталі

На Одещині хлопчиків з’явилося на світ більше, ніж дівчаток

Загалом протягом минулого тижня на Одещині народилось 188 маленьких українців. З 2 жовтня по 8 жовтня 2023 року серед малюків, що зʼявились на світ: з них 108 хлопчиків та 80 дівчинок. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації 

Крім того, у відомстві наголосили, що наразі у закладах системи охорони здоровʼя Одеської області на обліку по вагітності перебувають 6059 жінки, 717 із них - ВПО. 

“Всі пологові будинки працюють у штатному режимі. Вітаємо батьків та бажаємо здоров’я нашим маленьким українцям і україночкам”, - йдеться в повідомленні.

Хто святкує іменини цього тижня

23 жовтня - Андрій, Антон, Василь, Юхим, Іларіон, Інокентій, Кирило, Кузьма, Павло, Сава, Сергій, Симон, Степан, Фома, Яків.

24 жовтня - Олександр, Іларіон, Лев, Макар, Філіп, Зінаїда.

25 жовтня - Олександр, Богдан, Денис, Іван, Кузьма, Лаврентій, Макар, Максиміліан, Мартін, Микола, Остап, Тарас, Ян, Домініка.

26 жовтня - Антон, Веніамін, Інокентій, Микита, Микола, Трохим, Яків, Злата.

27 жовтня - Гнат, Кузьма, Максиміліан, Михайло, Назар, Петро, ​​Парасковія.

28 жовтня - Афанасій, Денис, Дмитро, Юхим, Іван, Лук'ян, Семен, Ян.

29 жовтня - Олексій, Георгій, Дементій, Євгеній, Єгор, Іван, Леонтій, Ян.

Нагадаємо, що на Одещині лікарні закликають батьків вакцинувати дітей від кору, адже у зв’язку з циклічністю протікання цієї хвороби, спалах захворювання може статися у 2023-2024 роках.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/2976

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися