В Одесі затримали чоловіка, який розкладав закладки: подробиці

За скоєне йому загрожує щонайменше чотири роки позбавлення волі

В Одесі поліцейські затримали місцевого жителя за підозрою у розповсюдженні метадону. У 42-річного чоловіка вилучили згортки з наркотичною речовиною. Правопорушнику повідомили про підозру та помістили під варту. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області. 

За інформацією правоохоронців, одесит на вулиці Академіка Філатова розкладав закладки. У правопорушника поліцейські вилучили 13 згортків з метадоном, що підтвердив експрес-тест, та ще 9 розшукали у схованках неподалік, на які  вказав чоловік. Все вилучене правоохоронці скерували на експертизу.

Під час огляду мобільного телефону, поліцейські виявили інформацію, що становить інтерес для слідства, зокрема, світлини зроблених “закладок”. Наразі правоохоронці встановлюють повне коло осіб причетних до наркозлочину. 

“За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури  повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з метою збуту. Дане правопорушення передбачене ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. За клопотанням слідчих суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають”, - зазначив  начальник слідчого відділу територіального підрозділу поліції Максим Мачуський.

“Коментарі” писали, що подільські поліцейські викрили у незаконних оборудках з наркотиками 32-річного жителя Роздільнянського району. При перевірці на блокпосту правоохоронці знайшли десять згортків із кристалічною речовиною білого кольору та один згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на канабіс.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися