На Одещині планують побудувати амбулаторію з житлом за 31 мільйон

Тендер був опублікований на сайті державних закупівель

В Одеському регіоні наразі оголосили тендер на будівництво амбулаторії групової практики на 1-2 лікарів з житлом. Замовником робіт виступає Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської обласної державної адміністрації. Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Відомо, що в селі Йосипівка планують збудувати невелике приміщення на 1-2 лікаря з житлом для них. Оголошена вартість 31 949 716 грн. Період подання пропозицій — сім календарних днів, період оскарження кваліфікації — п'ять календарних днів.

Нагадаємо, що на початку осені понад 100 одеситів вийшли на мітинг біля будівлі Одеської міської ради. Головна причина - це бажання “зупинити безглузді закупівлі”, а також “неадекватні тендери”. Саме такі логузги можна було побачити на плакатах людей. Організатором заходу стала відома одеська волонтерка Катерина Ножевнікова. Втім, 5 вересня стало відомо, що Одеська мерія уклала договір із переможцем скандального тендера на реконструкцію Київського райсуду. Договір про закупівлю уклало управління капітального будівництва Одеської міськради. Дані оприлюднили на сайті Prozorro.

“Коментарі” також писали, що в Одеській ОВА повідомили, що 2500 закупівель пройшли перевірку з березня по серпень 2023 року на загальну суму 870 млн грн. Встановлено, що 60 тендерів на суму 100+ млн грн не відповідають вимогам воєнного часу. Як повідомив Олег Кіпер, головам РДА спільно з головами територіальних громад доручено перевірити доцільність оголошених тендерів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися