На Одещині знайшли 14-літнього хлопця, який пішов на рибалку та пропав

З хлопцем нічого поганого не сталося і його поліцейські повернули батькам

Поліцейські встановили місцезнаходження 14-річного мешканця Білгород-Дністровського району, який пішов на рибалку та заблукав. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Як розповіли правоохоронці, парубка знайшли за 8 кілометрів від дому. На щастя, з ним нічого поганого не сталося і його поліцейські повернули батькам.

Вчора о пів на дев’яту вечора до поліцейських по допомогу у розшуку брата звернувся 20-річний житель смт. Сарата. Він повідомив правоохоронцям, що його молодший брат вранці поїхав на велосипеді з друзями на рибалку до сусіднього села, досі не повернувся і телефонного зв’язку з ним немає.  Поліцейські відразу розпочали пошуки дитини серед кола знайомих та друзів, перевірили ставки, обійшли сусідні села та околиці. І врешті, через годину пошуків поліцейські виявили неповнолітнього у полі.

Хлопець пояснив, що поїхав з друзями на рибалку, а коли почало смеркатися, вирушив додому, однак через темряву загубився і подзвонити родичам не зміг через розряджений телефон. Раніше родина у поле зору правоохоронців не потрапляла. 

“Втім, відносно матері поліцейські склали адміністративні матеріали за невиконання обов’язків щодо виховання дітей, що передбачено ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушенн”", - зазначила тимчасово виконуюча обов’язків начальника відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Тетяна Верещак.

“Коментарі” писали, що на Одещині поліцейські успішно завершили операцію по розшуку 13-річної доньки, яка втекла з дому та виїхала за кордон разом із заощадженнями батьків. Дівчину знайшли на території республіки Молдова та не виявили жодних протиправних дій щодо її зникнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися