На Одещині поліцейські “Єдиний урок з безпеки”: подробиці

Поліцейські наприкінці зустрічі надали дітям можливість посидіти в салоні службового автомобіля

Поліцейські разом з рятувальниками та освітянами відкрили ще один клас безпеки у Подільському районі. До всеукраїнського проєкту долучився Куяльницький опорний заклад освіти, де школярі зможуть отримувати знання з правил безпеки життєдіяльності. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

У новоствореному класі ювенальні поліцейські, фахівці Державної служби з надзвичайних ситуацій та їхні помічники з Дружини юних рятувальників-пожежних провели для учнів “Єдиний урок з безпеки”, на якому розповіли про правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів та яку небезпеку вони становлять. Пояснили, чому важливо негайно йти в укриття під час сигналу “Повітряна тривога”. Також дітям нагадали номери телефонів екстрених служб і закликали їх, при необхідності, одразу телефонувати та повідомляти про ситуацію, що склалася.

Особливу увагу гості приділили правилам дорожнього руху, адже даний навчальний заклад розташований поряд з автомобільною дорогою з активним рухом. Поліцейські пояснили дітям, чому важливо дотримуватися ПДР, розтлумачили значення дорожніх знаків та закликали неухильно їх дотримуватися, аби уникнути неприємних ситуацій на дорозі і травмувань. 

Поліцейські наприкінці зустрічі надали дітям можливість посидіти в салоні службового автомобіля, зробити оголошення через гучномовець, увімкнути сирену та зробити пам’ятні фото.

“Коментарі” писали, що в ДСНС повідомили, що наразі на Одещині продовжується відкриття “Класів безпеки”. Фахівці розповіли, що станом на 21 жовтня агалом відкрито 279 класів. Зокрема, на цьому тижні нові безпекові простори зʼявилися в Білгород-Дністровському, Подільському та Одеському районах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися