В Одесі з’явився термінал для запису моряків на отримання документів

Онлайн-запис можливий на тиждень вперед, але ця кількість днів буде збільшуватися

Процес подачі заяви та отримання кваліфікаційних документів став більш зручним та ефективним завдяки новітнім технологіям. Тепер моряки можуть записатись в чергу та отримати потрібні документи онлайн. 

Про це повідомляє Адміністрація судноплавства.

Запис працює за принципом одна людина - одна доба - одна послуга. Працівники Адміністрації судноплавства здійснюватимуть доступ особи до послуги за прізвищем, вказаним під час реєстрації, – йдеться в повідомленні. 

Онлайн - запис в чергу

  • Оберіть послугу "Е-черга" на вебсайті Адміністрації судноплавства та перейдіть за посиланням.

  • Авторизуйтесь за допомогою свого мобільного телефона або через Telegram-bot.

  • Виберіть необхідну послугу, а також дату та час для отримання її.

  • Отримайте SMS-повідомлення з кодом підтвердження та номером талона. Введіть код протягом 10 хвилин для завершення реєстрації (реєстрація через Telegram-bot працює без підтвердження).

Запис в чергу через термінал

Якщо ви знаходитесь в Одесі, то також можете скористатися терміналом, де вибираєте необхідну послугу, дату та час її отримання. Процедура запису через термінал також включає чотири кроки:

  • Приходьте до управління Адміністрації судноплавства в Одесі.

  • Використовуйте спеціальний термінал, щоб вибрати потрібну послугу та час її отримання.

  • Зареєструйтеся, вказавши ваше ПІБ та номер телефону.

  • Отримайте спеціальний талон.

Слід зазначити, що запис через термінал можливий на тиждень вперед, а також у поточну чергу на той же день. Кількість днів для запису буде збільшуватися з часом.

Запис в чергу є безплатним. Кількість місць у черзі визначається фактичною чисельністю працівників та часом, необхідним для надання послуги. Використання системи посередниками та отримання на її основі будь-якої вигоди заборонено. Запис - індивідуальний процес.

Нагадаємо, оклад судноводіїв зросте до 40 тис. грн, добові - до 210 євро. Плюс премії за перевиконання рейсового завдання, навчання кадетів та інші додаткові роботи. Таким чином, судноводії УДП на місяць зможуть заробляти понад 7 тисяч євро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися