На Одещині внаслідок ДТП травмувалися підлітки: що сталося

Автопригода сталася сьогодні о п’ятій годині в межах села Маяки

Поліцейські встановлюють обставини ДТП на трасі Одеса-Рені. В результаті аварії постраждали двоє неповнолітніх. Відомо, що ДТП сталася сьогодні біля села Маяки. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За попередньою інформацією, 14-річний місцевий житель, виїжджав на електроскутері. Неповнолітній водій не надав перевагу в русі  вантажівці “DAF” з причепом та легковику “ВАЗ”, що їхали основною дорогою. Водій легковика, щоб уникнути зіткнення із скутером загальмував, через що з’їхав у кювет і зіткнувся з огорожею. Втім, водій вантажівки загальмувати не встиг врізався з двоколісником. 

Унаслідок ДТП водій мопеда та його 15-річний пасажир отримали різні тілесні ушкодження і були госпіталізовані до лікарні.  Водії автівок не постраждали. 

“Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей  до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Поліцейські встановлюють повні обставини автопригоди. Також в рамках провадження вирішуватиметься питання про притягнення батьків неповнолітнього керманича до відповідальності за невиконання обов'язків щодо виховання дитини та його  допуску до керування транспортним засобом за відсутності прав на керування транспортним засобом”

“Коментарі” писали, що вчора, 25 жовтня, о пів на сьому годину вечора у місті Кодим сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок не дотримання правил дорожнього руху авто марки Infiniti FX35 зіткнулось з Audi A4. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися