В Одесі до кінця року закриють рух авто однією з вулиць

Проєкт капремонту Деволанівського узвозу було розроблено ще у 2019 році

У зв'язку з капітальним ремонтом Деволанівського узвозу в Одесі, автотранспорт не зможе користуватися цією ділянкою дороги. Йдеться про проміжок від вулиці Єврейської до Карантинного узвозу.

Про це повідомляє Одеська міська рада. 

У зв’язку з проведенням капітального ремонту Деволанівського узвозу в місті Одесі, до 31 грудня 2023 року подовжено тимчасове закриття руху автотранспорту на ділянці від вул. Єврейської до Карантинного узвозу, – йдеться в повідомленні. 

Ремонт Деволанівського узвозу

Серед робіт, які виконуватимуться, відновлення систем водопостачання, водовідведення та каналізації, встановлення нового зовнішнього освітлення, заміна електромереж та мереж зв'язку, а також будівництво тротуарів та дорожнього покриття. Роботи розпочалися у 2021 році і зараз завершуються на ділянці між вулицями Єврейською та Буніна. Тут проводяться підготовчі роботи для посилення проїзної частини над колектором, а також викладаються тротуари.

Планується також перебудова мережі зовнішнього освітлення вздовж усього узвозу та облаштування тротуарів з обох боків вулиці в напрямку Карантинного узвозу. Раніше були відновлені зливові колектори та водопровід, а також встановлено новий газопровід і кабельну лінію.

Нагадаємо, слідчий суддя Київського районного суду Одеси надав правоохоронцям доступ до документів, що стосуються двох тендерів щодо ремонту Деволанівського узвозу в центрі міста. Як зазначається в матеріалах справи, наразі розслідується можливе зловживання владою або службовим становищем з боку посадовців управління капітального будівництва Одеської міської ради.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися