Ворог нарощує присутність кораблів у Чорному морі: чи є ракетоносії

Для виведення ракетоносія в Чорне море ворогові потрібно 2-3 години

Сьогодні станом на 7 годину ранку військові зафіксували, що в Чорному морі на бойовому чергуванні знаходиться 5 ворожих кораблів, серед яких 1 носій крилатих ракет "калібр". Крім того, кілька кораблів РФ знаходиться в інших морях. Загалом в Азовському морі 1 ворожий корабель, а в Середземному морі 3 ворожих кораблі, серед яких 1 носій крилатих ракет "калібр", загальний залп до 8 ракет.

"За добу, в інтересах рф, прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 7 суден, з них 0 рухались з протоки Босфор; до Чорного моря - 13 суден, з них 1 продовжило рух у напрямку протоки Босфор”, - йдеться в повідомленні. 

Зазначимо. що сьогодні вранці російські окупанти задавали удару по Одесі. Народний депутат Олексій Гончаренко повідомив, що атакований був судноремонтний завод під Одесою. Крім того, в мережі шириться інформація, що, ймовірно, ворог застосував балістику по Одещині. 

“Коментарі” писали, що вночі, 23 жовтня російські окупанти три з половиною години атакувати південь України з повітря. Ворог застосував ударні дрони типу Shahed. Військові повідомили, що загалом було збито 9 літальних апаратів. Про це зазначити в Силах оборони півдня України. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Одещина знову опинилась під обстрілами російських окупантів. Ворог завдав комбінованого удару по південному регіону. Так, ворог випустив 33 засоби повітряного нападу. Військові збили 19 шахедів, а також 11 з 12 крилатих ракет “Калібр”. Втім, дві протикорабельні ракети “Онікс” завдали удару по готелю в морському порту Одеси.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися