На Одещині ворог атакував портову інфраструктуру: що відомо

Авіація Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України ліквідували всі повітряні цілі

Сьогодні вночі, 23 жовтня російські окупанти три з половиною години атакувати південь України з повітря. Ворог застосував ударні дрони типу Shahed. Військові повідомили, що загалом було збито 9 літальних апаратів. Про це зазначити в Силах оборони півдня України. 

Військові заявляють, що росіяни запускали БпЛА з мису Чауда у тимчасово окупованому Криму — ціллю були порти регіону. Уламки збитого дрону пошкодили дах складської будівлі об'єкта припортової інфраструктури в Одеському районі. Пожежу оперативно приборкали вогнеборці. В результаті атаки ніхто не постраждав. 

Попередні атаки ворога

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Одещина знову опинилась під обстрілами російських окупантів. Ворог завдав комбінованого удару по південному регіону. Так, ворог випустив 33 засоби повітряного нападу. Військові збили 19 шахедів, а також 11 з 12 крилатих ракет “Калібр”. Втім, дві протикорабельні ракети “Онікс” завдали удару по готелю в морському порту Одеси.

Нагадаємо, що 17 вересня вночі російські окупанти завдали чергового удару по території України, зокрема й по південних регіонах. Про це повідомило оперативне командування “Південь”. Ворог використав тактику комбінованої атаки, застосував як безпілотні літальні апарати типу “Shahed-131/136”, так і ракети повітряного базування з літаків стратегічної авіації. Військові повідомили, що всі 6 ударних дронів були знищені: 4 - над Миколаївщиною, 2 - над Одещиною. 

“Коментарі” повідомляли, що російські окупанти продовжують атакувати Одеський регіон. Протягом останнього тижня ворог здійснив п’ять масованих обстрілів дронами-камікадзе. Вночі 8 вересня було зафіксовано пуски 20 “шахедів” у напрямку Одещини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися