На Одещині на гарячому затримали торговців зброєю: чоловіки передавали автомати АК-47

Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років

Поліцейські затримали підпільних “збройних бізнесменів”. Чоловіки продавали автомати “Калашнікова”, пістолети та набої. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, поліцейські отримали інформацію, що мешканці Миколаївської області продають зброю та боєприпаси.  Серед асортимету - автомати “Калашнікова” по 1000 доларів США, набої, вартість яких залежала від калібру, також можна було придбати і пістолети. 

З “кліентами” правопорушники спілкувалися через соціальні мережі, потім один із них забирав гроші, а вже наступного дня у “зазначеному” місці” віддавали товар новому власнику. 

На одній з АЗС дороги “Одеса-Миколаїв” чоловіків затримали на гарячому:  під час передачі автомата АК-47 та 169 набоїв до нього. За це вони, днем раніше, отримали 37 000 гривень. 

Крім того, у помешканнях правопорушників поліцейські вилучили автомат Калашникова АК-12, пістолет Макарова, 800 набоїв різного калібру, 59 зіп-пакетів наркотичних солей, які направили на експертне дослідження.

“Обом фігурантам слідчі повідомили про підозру у незаконному збуті вогнепальної зброї та бойових припасів. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави”, - повідомила начальник відділу слідчого управління поліції Одещини Віоріка Фінікова.

“Коментарі” писали, що в Одесі поліцейські затримали чоловіка, який торгував небезпечними бойовими припасами. Він знайшов через Telegram-канал покупця і збув йому за п’ять тисяч гривень дві гранати із запалами. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися