Торгував осколковими гранатами: одесит збував небезпечну зброю

Йому загрожує від трьох до семи років за ґратами

В Одесі поліцейські затримали чоловіка, який торгував небезпечними бойовими припасами. Він знайшов через Telegram-канал покупця і збув йому за п’ять тисяч гривень дві гранати із запалами.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Така оборудка може обернутися для одесита щонайменше трьома роками позбавлення волі.

Затримали "бізнесмена" відразу після реалізації "угоди" на вулиці Павла Шклярука. У нього вилучили дві ручні осколкові гранати "РГД-5" із запалами "УЗРГМ", які, за попередніми висновками, у конструктивному поєднанні є вибухонебезпечними бойовими припасами. Крім цього, поліцейські вилучили виручені за "товар" гроші, а за місцем його мешкання ще й предмет, схожий на протитанковий гранатомет "РПГ-22". 


Чоловіку вже повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, носінні та збуті бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Це правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Правоохоронці помістили підозрюваного до ізолятора тимчасового тримання і клопочуть щодо застосування відносно нього запобіжного заходу. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Київському районі Одеси правоохоронці затримали чоловіка. Під час патрулювання було виявлено чоловіка в якого була при собі наркотична речовина.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися