На Одещині поліцейські врятували підлітка від самогубства: подробиці

Хлопець хотів покінчити із життя через нерозділене кохання

В Роздільнянському районі Одеського регіону хлопець забрався на 30-метрову залізничну вежу і намагався з неї стрибнути. Як стало відомо згодом, хлопець хотів покінчити із життям через нерозділене кохання. Однак, поліцейські допомогли підлітку. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Подія сталася вчора, 29 жовтня. Про неї до поліції вчасно сповістив товариш хлопця. Одразу на місце події були скеровані наряди поліціі та інспектори ювенальної превенціі, які викликали на допомогу медиків та рятувальників. 

“Ми з колегами зрозуміли, що неповнолітнього потрібно заспокоїти і заволодіти його увагою до того, як він зробить фатальний крок. Я прагнув відвернути непоправні наслідки, тому, не втрачаючи жодної секунди, піднявся до хлопця та знайшов з ним спільну мову. В результаті я вмовив його спуститися”-розповів Дмитро Горобець.

Батьки хлопця, яких поліцейські привезли на місце події, висловили вдячність за порятунок сина. Наразі життю та здоров’ю неповнолітнього нічого не загрожує.

“Коментарі” писали, що в Одесі на вулиці Степовій стався інцидент, коли через лінію 102 надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який поводився агресивно та погрожував перехожим ножем. Поліція негайно вирушила на місце події. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.

Також зазначимо, що одеські патрульні врятували чоловіка від самогубства. Молодик намагався звести рахунки з життям у гаражі на Миколаївській дорозі. В поліцію подзвонила мати чоловіка. Вона розповіла, що її син замкнувся в гаражі та намагається накласти на себе руки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися