В Одесі пішла з посади директорка департаменту аграрної політики Одеської ОВА: причина

Алла Стоянова обіймала цю посаду понад 2 роки

Сьогодні стало відомо, що в Департаменті аграрної політики, продовольства та земельних відносин кадрові зміни. Так, з посади пішла директор департаменту Алла Стоянова. Про це повідомили в пресслужбі відомства. 

“Прийняла важке, але чесне та відкрите рішення. Написала заяву за власним бажанням про звільнення з посади директора Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної державної адміністраці”ї, – зазначила Алла Стоянова.

Крім того, Алла Стоянова також подякувала усім за плідну співпрацю і наголосила, що дитинства керувалася принципом "не важливо де ти, важливо з ким". 

“Вдячна кожному аграрію. Ви не залишили країну та працюєте, щоб економіка жила. Аграрії Одещини – найпотужніша команда області! Неймовірні, незламні”, – написала вона.

Що відомо про Аллу Стоянову

- У 2002 році закінчила Одеський державний економічний університет, спеціальність — економіка підприємства.

- Керує фермерським господарством "Стоянов А.А.".

- У жовтні 2015 року обрана депутатом Одеської облради сьомого скликання. Член фракції "Батьківщина".

- У жовтні 2020 року обрана депутатом Одеської облради від партії "Довіряй справам".

Нагадаємо, що вчора призначили нового голову Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Як повідомили у відомстві, розпорядженням голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера генеральним директором КНП “Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” призначено Світлану Ізосімову.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися