На Одещині УДП модернізувала перевалку та готує проєкт ще одного логістичного комплексу: подробиці

Попит на перевезення зернових з України постійно змінюється

В Українському дунайському пароплавстві з минулого року працює власна перевалка зернових. Як повідомили у відомстві, нещодавно комплекс було модернізовано.
“Установлений автомобільний розвантажувач, який перекидає автомобіль прямо в приймальний бункер. Для автомобільного розвантажувача побудована лінія, яка зв’язана з основною технологічною лінією. Тепер подача вантажу з автомобілів в трюм баржі повністю автоматизована”, - розповідає керівник логістичного комплексу Леонід Бондар.
Наразі в компанії працює два склади для зберігання зерна, один з яких повністю механізовано. Також розглядається можливість створення ще однієї технологічної лінії для одночасного завантаження двох барж. Стратегічна мета - відійти від зернових та працювати з різними видами вантажів – металом, міндобривами, будівельними матеріалами тощо. За словами заступника генерального директора УДП Владислава Бєлаха, компанія також замовила проєкт ще одного логістичного комплексу для роботи не лише з річковими, але й морськими перевезеннями.
“У нас є все для запуску цього проєкту – ідеальний майданчик, під’їзні шляхи, кранове господарство та навіть свій морський флот, який ми поступово відновлюємо”, - зазначив Владислав Бєлах.
“Коментарі” писали, що після завершення контракту на бербоут-чартер, експертна комісія Українського Дунайського Пароплавства провела огляд суховантажу "Измаил". Хоча остаточні висновки поки не прийнято, фахівці вірять в можливість успішного відновлення судна. Про це повідомляє ПрАТ "Українське Дунайське Пароплавство"



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися