В Одесі затримали шахрая, який продавав неіснуючі павербанки

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у шахрайстві

В Одесі поліцейські викрили у шахрайстві з продажу портативних зарядних пристроїв чоловіка, який наразі перебуває у слідчому ізоляторі. Слідчі повідомили фігуранту про підозру у шахрайстві. адже правопорушник ошукав 16 людей. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.
За попередньою інформацією правоохоронців, чоловік розмістив  на сайтів оголошень повідомлення про продаж павербанків. Правопорушник, звичайно, не мав товару, втім ціну він поставив дуже привабливу для клієнтів. Протягом декількох тижнів 16 людей зацікавилися його пропозицією. Чоловік запевняв, що товар у нього на руках, але він не працює без передплати. Люди відправили чоловіку 500 гривень,  як умову відправки товару поштою. Щойно громадяни перераховували вказані кошти на банківську картку “продавця”, той переставав виходити з ними на зв’язок. Загалом зловмисник збагатився за рахунок довірливих людей на вісім тисяч гривень.

“Під час санкціонованого обшуку у правопорушника вилучили мобільний телефон з сімкою та банківську картку, за допомогою яких він здійснював свої протиправні дії. Під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси слідчі повідомили фігуранту про підозру у шахрайстві, вчиненому повторно, за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. За скоєне правопорушнику може загрожувати додатково до трьох років ув’язнення. Слідчі дії тривають”, - зазначив начальник слідчого відділу територіального підрозділу поліції Максим Мачуський.

“Коментарі” писали, що поліцейські викрили 40-річного одесита у шахрайстві. Чоловік продавав в інтернеті неіснуючі смартгодинники. Чоловік встиг ошукати вісьмох громадян на 4 тисячі гривень. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися