Побив до смерті через ревнощі: в Одесі поліція затримали чоловіка

Одеситу загрожує до 10 років позбавлення волі

В Хаджибейському районі Одеси чоловік побив друга через ревнощі. Правопорушника затримали наступного дня після скоєного. Одеські поліцейські вже повідомили про підозру одеситу за спричинення знайомому тяжких тілесних ушкоджень. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.
Правоохоронці з'ясували, що одесит шукав свою співмешканку. По серед білого дня  він завітав до будинку, де тимчасово мешкав його приятель та влаштував йому “сцену ревнощів”. Правопорушник запевняв, що його товариш знає, де його кохану жінка. Одесит вдарив приятеля кулаками по голові. Від отриманих ударів опонент впав на землю та втратив свідомість.
Наступного ранку непритомного чоловіка виявив знайомий, який прийшов у гості та викликав йому “швидку”, а ті в свою чергу повідомили про подію до поліції. На жаль, від завданих ушкоджень чоловік помер у кареті “швидкої”.
За попередньою інформацією, у потерпілого був набряк головного мозку та травматичний субарахноїдальний крововилив.
“Наразі, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідчі дії тривають”, - повідомила заступниця начальника слідчого відділення Анастасія Черненко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися