В Одесі тимчасово зупинили два трамвайних маршрути: в чому причина

На місці події працюють поліцейські патрульної служби, які з'ясовують обставини аварії

Сьогодні, на Миколаївській дорозі сталося ДТП за участю трамвая. Наразі рух двох трамвайних маршрутів призупинено.  Про це повідомляє КП "Одесміськелектротранс"

Подробиці ДТП 

Водій автомобіля Mercedes, який рухався Миколаївською дорогою біля будинку №140, вчинив порушення Правил дорожнього руху. Він виїхав на відокремлені трамвайні колії, де зіткнувся з трамваєм маршруту №7, що рухався у напрямку Селища Котовського.

Водій трамвая намагався вчинити екстрене гальмування, але, на жаль, не вдалося уникнути зіткнення.

Рух трамвайних маршрутів №1 і №7 тимчасово призупинено.

Вартість проїзду на громадському транспорті в Одесі 

Якщо ви оплачуєте готівкою, вартість проїзду складе 8 гривень, але використовуючи свій смартфон для оплати, ви зможете скористатися знижкою і проїхати за 7 гривень. Для оплати через Приват-24, просто проскануйте QR-код, який розміщений в тролейбусах та трамваях. 

Також, ви маєте можливість оплатити проїзд за допомогою додатку Транспод. Для цього, завантажте додаток на свій смартфон перед виходом на зупинку, та не забудьте увімкнути блютуз при скануванні свого квитка біля водія. 

Нагадаємо, на маршрути Одеси знову повернуся трамвай “Одісей Макс”. Після багатомісячного простою, одеські довгоміри нарешті почали возити пасажирів. І разом з цим відбувся їх дебют на нещодавно відновленому трамвайному маршруті № 5 — раніше вони були лише на маршрутах №№ 26 та 7. З останнього їх зняли через проблеми з узвозом Маринеска.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися