В Одесі на маршрути повернувся трамвай “Одісей Макс”

Невдовзі трамваї запустять і ще по одному маршруту

Стало відомо, що на маршрути Одеси знову повернуся трамвай “Одісей Макс”. Про це повідомляє телеграм-канал Odesa Mass Transit. Сьогодні, після багатомісячного простою, одеські довгоміри нарешті почали возити пасажирів. І разом з цим відбувся їх дебют на нещодавно відновленому трамвайному маршруті № 5 — раніше вони були лише на маршрутах №№ 26 та 7. З останнього їх зняли через проблеми з узвозом Маринеска.

Втім, на маршрути вийшов поки один з чотирьох “Максів” — можливо це тестові вимірювання пасажиропотоків.

“Маємо надію, що ці вагони добре приживуться на новому місці роботи”, - йдеться в повідомленні.

“Коментарі” писали, що в Одесі завершився перший етап ремонтних робіт на перехресті вул. Пантелейнонівська та вул.Старопортофранківська. У зв’язку з цим деякі трамвайні маршрути відновлять свою звичайну схему руху. Про це повідомляє пресслужба КП "Одесміськелектротранс".

Нагадаємо, що в Одесі підписано наказ згідно з яким міська влада має зробити продовження роботи деяких трамвайних та тролейбусних маршрутів в нічний час. Це призначено для пасажирів, які приїжджають на міжнародних автобусних рейсах вночі. 

Також “Коментарі” писали, що 6 вересня, розпочався ремонт трамвайних колій на перехресті Старопортофранківської та Пантелеймонівської, біля кінотеатру “Родина”. Саме тому, поки триває реконструкція перехрестя три трамвайні маршрути тимчасово перестануть курсувати. З 6 вересня до 20 жовтня вересня трамваї № 5, 17, 28 не ходитимуть.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися