В Одесі затримали наркоторговця, який відправляв метадон по пошті

Одеситу загрожує позбавлення волі

Поліцейські повідомили про підозру жителю Одеси у незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з метою збуту. Чоловік збирався відправити клієнтам поштою метадон. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.
Поліцейські викрили одесита у Пересипському районі Одеси, коли він прямував до поштового відділення, щоб відправити клієнтам “товар”. Правоохоронці вилучили у чоловіка 13 пакетиків з кристалічною речовиною білого кольору, наркотичний вміст якої підтвердили експрес-тестом.  Крім того, під час огляду мобільного телефона чоловіка, поліцейські виявили у ньому адреси отримувачів "товару" та іншу інформацію, що становить інтерес для слідства.

“Слідчі під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з метою збуту. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України і тягне за собою від чотирьох до восьми років ув’язнення. В рамках кримінального провадження призначені експертизи, встановлюється походження наркотичної речовини і канали, якими вона надходила до затриманого. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають”, - зазначив начальник відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Ігор Страшной.

“Коментарі” писали, що троє жителів Одещини, серед яких два чоловіки із Березівського району та один із Одеського району, незаконно придбали та зберігали наркотичні засоби. За такі дії чоловікам загрожує від штрафу до позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися