На Одещині судитимуть трьох мешканців за зберігання наркотиків: подробиці

Поліцейські виявили наркотики під час складання адмінпротоколів та огляду транспортних засобів

Троє жителів Одещини, серед яких два чоловіки із Березівського району та один із Одеського району, незаконно придбали та зберігали наркотичні засоби. За такі дії чоловікам загрожує від штрафу до позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Двох чоловіків, віком 66 та 35 років, правоохоронці виявили на місцевих автобусних зупинках, де вони вживали алкоголь. Під час складання адміністративних протоколів за розпивання алкогольних напоїв у заборонених місцях та перевірці на наявність заборонених предметів і речовин, поліцейські виявили у громадян пакет із канабісом.

Також, 46-річного жителя селища Чорноморське, який мав судимість за наркозлочин, поліцейські викрили двічі за короткий проміжок часу. Перше затримання сталося, коли патрульні зупинили його на автомобілі в Одесі за порушення правил дорожнього руху і під час огляду транспортного засобу виявили два згортки з метадоном. Пізніше, при огляді його приватного сектору, поліцейські знайшли у чоловіка 56 згортків з аналогічним вмістом. Правопорушники зізналися, що зберігали їх для власного вживання.

На підставі достатньої кількості зібраних доказів поліцейські повідомили фігурантам про підозру. Першим двом чоловікам за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту. А третьому – за ч. 2 ст. 309 ККУ, а саме у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні наркотичних засобів без мети збуту, зокрема у великих розмірах і протягом року після засудження за цією ж статтею, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині судили мешканця Подільського району за незаконне придбання та зберігання психотропних речовин. У чоловіка було вилучено наркотичну речовину у великій кількості.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися