На Одещині судили чоловіка за зберігання наркотиків у великих розмірах: яке покарання він отримав

Мешканець Одещини зберігав наркотики для власного вживання

На Одещині судили мешканця Подільського району за незаконне придбання та зберігання психотропних речовин. У чоловіка було вилучено наркотичну речовину у великій кількості.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

У травні співробітники Подільського районного управління поліції виявили у 35-річного жителя міста Балти психотроп PVP в особливо великих розмірах. За результатами поверхневого огляду, вага цієї речовини перевищувала 16 грамів, що класифікується як особливо великі розміри. Чоловік заявив правоохоронцям, що придбав PVP через соціальну мережу та зберігав її для власного вживання. Походження та вагу психотропної речовини підтвердили експертні висновки.

Після збору достатньої кількості доказів, слідчі висунули обвинувачення за частиною 3 статті 309 Кримінального кодексу України. А саме, у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин без мети збуту в особливо великих розмірах 

Розглянувши матеріали провадження та дослідивши надані поліцейськими докази, суд визнав обвинуваченого винними і призначив йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з випробувальним терміном три роки. Протягом випробувального періоду засуджений зобов'язаний періодично прибувати для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти про зміну місця проживання та роботи. Також він має відшкодувати державі судові витрати у сумі понад шість тисяч гривень, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині судитимуть 4 осіб, обвинувачених у збуті в великому обсязі амфетаміну та PVP. Прокурори Одеської обласної прокуратури завершили розслідування і скерували обвинувальний акт до суду, в якому звинувачується четверо підозрюваних у незаконному обігу наркотичних засобів і психотропних речовин, а також незаконному поводженні зі зброєю.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися