Мільйонні обсяги: на Одещині судитимуть зловмисників за торгівлю психотропами

Учасники злочинної групи організували мережу збуту наркотиків через Телеграм-канал та вебсайт

На Одещині судитимуть 4 осіб, обвинувачених у збуті в великому обсязі амфетаміну та PVP. Прокурори Одеської обласної прокуратури завершили розслідування і скерували обвинувальний акт до суду, в якому звинувачується четверо підозрюваних у незаконному обігу наркотичних засобів і психотропних речовин, а також незаконному поводженні зі зброєю.

Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.

Як встановило слідство, четверо мешканців Чорноморська впровадили розгалужену мережу для поширення амфетаміну та PVP оптовими та роздрібними партіями на території Одещини. Вони використовували "закладки" через телеграм та особисті зустрічі з покупцями. Додатково, щоб підняти популярність свого незаконного "бізнесу" та привернути більше клієнтів, члени групи створили вебсайт, який використовувався для адміністрування злочинної схеми.

Покупці перераховували кошти на банківські картки та через інших операторів платіжних послуг. Внаслідок розслідування зафіксовано понад 30 випадків збуту психотропів та наркотиків обвинуваченими.

Правоохоронці викрили діяльність зловмисників в березні цього року. Під час обшуків було вилучено понад 4,7 тисячі фасованих згортків з канабісом, амфетаміном та PVP, а також різноманітні матеріали, банківські картки, іноземну валюту, мобільні телефони, чотири автомобілі та зброю. У результаті після вилучення наркотичних засобів та психотропних речовин, встановлено, що їх орієнтовна вартість на "чорному ринку" становить понад 1 мільйон гривень.

Нагадаємо, що співробітники поліції затримали 51-річного жителя Одеської області після обшуку місця його мешкання. Чоловіка підозрюють у незаконному придбанні, зберіганні і збуті психотропних речовин у великих розмірах.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися