В Одесі розробили мобільний додаток з унікальними туристичними маршрутами

Одесити створили мобільний додаток для прогулянок по місту

Співробітники комунальної установи "Грантовий офіс" Одеса 5Т" розробили мобільний додаток Let's Odesa. Про це повідомили в департаменті інформації Одеської міськради.

У січні цей проєкт був поданий на конкурсну програму "Культура. Туризм. Регіони" від Українського культурного фонду. Заявка пройшла технічну та експертну оцінку, а на початку червня була підписана грантова угода.

Додаток пропонує культурні маршрути від цифрових персонажів. Кожен персонаж - це уособлення різних одеситів, які мають свої інтереси.

Хтось із персонажів покаже класичну та історичну Одесу, а хтось проведе по вузьких вулицях і розповість, де знімалися фільми.

Також у додатку окремо за категоріями можна вибрати те, що цікавить користувача - пам'ятки архітектури, креативні локації або ресторани.

Протягом декількох місяців проводилися розробка програми та маркетингові дослідження, створювалися логіка користування і брендбук, розроблялися маршрути і локації.

Кожне місце має опис, фотографії, а також підказки від місцевих жителів.

Як це працює?

• Користувач завантажує додаток з App Store або Google Play Market.

• Вибирає персонажа за своїми інтересами і критеріями.

• Гуляє містом за маршрутом, який пропонує персонаж.

• Кожен персонаж має свої інтереси і певні місця.

Також користувач зможе створити свій перелік обраних місць, плануючи поїздку до Одеси, або відкрити карту і прокласти маршрут до обраної точки.

Ця програма корисна не тільки для туристів, а й місцевих жителів, адже це хороший спосіб дізнатися про історію, культуру та нові місця в рідному місті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися