В Одесі підрахували збитки від влучання уламків дрона в яхт-клуб

В результаті перевірки встановлено засмічення 2тис кв м. земельної ділянки

Державні інспектори спільно з фахівцями Департамент екології та природних ресурсів Одеської ОДА провели обстеження території яхт-клубу Одеси, який постраждав внаслідок ракетного обстрілу міста 17 жовтня. Про це повідомили в прес службі відомства.
Нагадаємо, що уламки одного із збитих безпілотників впали на територію яхт-клуб Одеси. Пошкоджено приватні катери та яхти, зруйновано будівлю школи вітрильного спорту і ангар зберігання майна. Фахівці оглянули територію загальною площею понад 2 тис кв м і зробили висновок.
“Встановлено засмічення будівельними відходами та металевими конструкціями земельних ділянок загальною площею понад дві тисячі квадратних метрів. Загальний розмір шкоди складає понад 344, 6 мільйонів гривень", — йдеться в повідомленні.
Інформацію про наслідки від атаки передали до оперативного штабу при Державній екологічній інспекції для формування єдиного реєстру збитків.
“Коментарі” писали, що одеське відділення парусного спорту було відоме не тільки в Україні, але й далеко за її межами. Саме тут була зібрана основна методична база. Школа була місцем, де збиралися тренери, спеціалісти, які розробляли плани на майбутнє. Відомо, що у школі займалися 150 учнів різного віку.
“Коментарі” писали, що вночі ворог завдав удару дронами-камікадзе спрямувавши їх з кримського мису Чауда в акваторії Чорного моря. Загалом над Одещиною було знищено шість безпілотників. Проте уламками одного зі збитих “Шахедів” було зруйновано будівлю школи вітрильного спорту в яхт-клубі в Одесі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися